Ahlmmetoden
Ahlmmsågen
Ahlmfabriken

Materialbehållare

Vår materialbehållare håller hög kvalite och är enkla att hantera. Vi tänker också på ett bra arbetsklimat och erbjuder därför dammtäta behållare.

Vi har olika behållare att erbjuda beroend på era behov av volym utlastningskapacitet.

TB10 Systemet   Storsäcksbehållare ST-5   Storsäcksbehållare ST-3

TB 10 är en robust storbehållare som möjliggör rationell och miljövänlig distribution och hantering av torra material t ex torrbruk, cement och dylikt. TB 10 är anpassad för att kunna hanteras med hjälp av containerbil, byggkran eller truck vilket betyder stor flexibilitet och smidighet.TB10 systemet finns i flera olika standard varianter men kan också tillverkas och anpassas efter önskemål.

 

ST-5 heter vår storsäcktömmare med utlastningsskruv. Denna utgör grunden i vårt ST-5 program som finns i många olika varianter. Liksom övriga produkter inom Ahlmmetoden är ST-5 dammtät och enkel att hantera. Den låga höjden gör ST-5 speciellt lämplig att användas inomhus eller där det är trångt på höjden.

 

ST-3 fungerar som förråd för 2,5 ton torrbruk. Behållaren kan monteras på vårt stativ SST 1, vilket är försett med teleskopben, utmatningstratt och trottelspjäll

Läs mer   Läs mer    
Säcktömmare  ST0         

Påfyllning av småsäckar i blandare eller dyligt har alltid varit förknippat med felaktifa lyft och dammproblem. våra säcktömmare avhjälper dessa problem.

 

 

   
Läs mer        

 

Denna webbsida bygger på DATIQs Hemsida i en Låda